Cum pot spune dacă cineva mi-a blocat numărul

Omul frustrat afară uitându-se la smartphone-ul său

GettyImages

Credeți că s-ar putea să vă blocați apelurile? Iată Cum să confirmați

Ed Virgin 2 februarie 2021 Share Tweet Flip 0 Acțiuni

Dacă observați că apelurile dvs. nu par să treacă niciodată către o anumită persoană, poate un fost, puteți începe să bănuiți că v-au blocat numărul. Dacă numărul dvs. de telefon a fost blocat, nu veți putea să apelați blocatorul, să apelați video sau să trimiteți mesaje text pentru blocator. Cu toate acestea, veți putea lăsa în continuare un mesaj vocal, pe care blocatorul îl va primi într-o locație separată de mesajele vocale obișnuite.



Dacă decideți că doriți să vă investigați intenția de a fi tăiat, avem câțiva pași simpli de urmat pentru utilizatorii de Android și iPhone, precum și pentru oricine folosește WhatsApp, pentru a determina dacă numărul dvs. a fost blocat. Chiar dacă va duce la sentimente rănite sau va intensifica o ceartă, totuși (da, foarte mult) vreți să știți dacă ați fost lovit cu piciorul până la bordură, nu?



LEGATE DE: Cum să știți dacă sunteți blocat pe rețelele sociale

Dacă v-ați dat seama că numărul dvs. a fost trimis la blocul de tăiere, vă recomandăm să vă evaluați profilurile din rețelele sociale pentru a vedea dacă a apărut și un bloc acolo.



Desigur, dacă sunteți cel care dorește să facă blocarea, consultați mai jos câteva instrucțiuni simple despre cum să faceți acest lucru. Dar mai întâi, iată cum puteți verifica dacă ați fost blocat ..


Verificați livrarea mesajului


Când trimiteți cuiva un mesaj pe un dispozitiv iPhone și Android, veți vedea un text sub mesajul pe care scrie Livrat. Dacă nu este acolo, este posibil să fi fost blocat.

Vă recomandăm să păstrați mesajul text de testare subtil, poate ceva simplu, cum ar fi Hei, doar să faceți check-in pentru a vedea cum vă simțiți. Nu vrei să fii agresiv sau să pară paranoic, ci doar pentru a afla că textul a fost livrat până la urmă. De asemenea, rețineți că persoana respectivă poate avea și telefonul oprit, așa că nu folosiți acest lucru ca singura dvs. linie de probă.



Notă pentru utilizatorii de Android: Este posibil să trebuiască să activați notificarea de livrare în setările telefonului dvs., lucru pe care îl puteți face urmând acești pași:

  1. Accesați setările pentru mesaje, pe care le puteți accesa în următoarele moduri, în funcție de dispozitiv:
    • Deschideți Mesaje> faceți clic pe Mai multe opțiuni (trei puncte)> Selectați setări; sau,
    • Deschideți aplicația Setări> Mesaje.
  2. Activați opțiunea de a activa bonurile de livrare.

Apelați


Un indicator clar că este posibil să fi fost blocat este atunci când telefonul trece imediat la mesageria vocală fără să sune când sunați blocatorul suspect. Ar putea exista și alte motive pentru care apelul nu trece, așa că săpați puțin mai adânc înainte de a vă grăbi la o determinare finală.

Sunați persoana respectivă în diferite zile și la diferite ore. S-ar putea ca apelul inițial să fi fost efectuat în timp ce telefonul persoanei să fie oprit sau să fi primit un alt apel.

Faceți un apel, apoi, dacă merge direct la mesageria vocală, opriți-vă ID-ul apelantului și încercați din nou. Dacă sună de data aceasta, ați fost blocat. Puteți parcurge pașii de mai jos pentru a dezactiva ID-ul apelantului pentru toate apelurile sau apăsați * 67 înainte de a forma numărul unui apel individual pentru a vă bloca numărul.

Pentru a dezactiva ID-ul apelantului pe un iPhone:

  • Mergi la Setari
  • Selectați Telefon
  • Selectați Afișați ID-ul apelantului meu
  • Comutați diapozitivul de la poziția verde la poziția oprit



Pentru a dezactiva ID-ul apelantului pe un Android:

  • Deschideți aplicația Voice
  • Atingeți Meniu
  • Atingeți Setări
  • Sub Apeluri, utilizați glisorul pentru a activa Anonimul apelantului

Un mod infailibil de a ajunge la partea de jos a unui bloc dacă utilizați un telefon alternativ deblocat pentru a apela persoana respectivă, iar apelul trece după ce nu a reușit să treacă de pe telefonul dvs.


Folosiți WhatsApp


Nu este un apel telefonic direct de la persoană la persoană, dar WhatsApp vă permite să trimiteți mesaje vocale, video și text către contactele dvs. În esență, este o soluție la care trebuie să vă bazați pe planul dvs. de date pentru a trimite mesaje.

Și la fel ca telefoanele standard, poți fi blocat de cineva să nu trimită aceste mesaje prin WhatsApp.

Există câțiva indicatori că ați fost șters pe WhatsApp, dar dezvoltatorul spune că acestea sunt intenționat ambigue pentru a vă proteja confidențialitatea atunci când blocați pe cineva. Acești indicatori includ:

  • Nu puteți găsi ultimul statut văzut / online al persoanei și nici nu îi puteți vedea fotografia de profil.
  • Mesajele vor fi afișate ca trimise (o singură bifă), dar nu vor afișa niciodată o a doua bifă care a fost livrată.
  • Nu veți putea apela persoana respectivă.

Cum să blochezi pe cineva


Este mult mai ușor să blochezi pe cineva decât să determini cu 100% siguranța că ai fost blocat.

iPhone

  1. Deschideți aplicația Telefon.
  2. Accesați Apelurile recente și atingeți simbolul (i) (cel mai bun pentru numere necunoscute) sau accesați lista de contacte și deschideți contactul.
  3. Derulați în jos până la partea de jos a informațiilor de contact și atingeți Blocați contactul.
  4. Atingeți din nou Blocați contactul pentru a confirma.

Android

  1. Deschideți aplicația Telefon.
  2. Accesați jurnalele recente sau apelurile (în funcție de dispozitiv) faceți clic pe simbolul (i) sau accesați lista de contacte și deschideți contactul.
  3. Atingeți pictograma Profil din stânga (va fi o siluetă dacă nu există nicio imagine de profil).
  4. În funcție de dispozitiv, atingeți Număr blocare în partea de jos sau atingeți mai multe opțiuni (trei puncte) și selectați Număr blocare.
  5. Atingeți Blocare pentru a confirma.

WhatsApp:

iPhone

  1. Deschide WhatsApp.
  2. Atingeți Setări.
  3. Atingeți Cont.
  4. Selecteaza informatia de confidentialitate.
  5. Atingeți Blocat.
  6. Atingeți Adaugă nou.
  7. Găsiți contactul pe care doriți să îl blocați, apoi atingeți contactul.

Android

  1. Deschide WhatsApp.
  2. Atingeți Mai multe opțiuni (trei puncte).
  3. Atingeți Setări.
  4. Atingeți Cont.
  5. Selecteaza informatia de confidentialitate.
  6. Atingeți Contacte blocate.
  7. Atinge Adăugare.
  8. Căutați sau selectați contactul pe care doriți să îl blocați.

Pentru modalități alternative de a bloca pe cineva pe WhatsApp, faceți clic pe următoarele linkuri:

Dacă blocați pe cineva pentru că sunteți îngrijorat de siguranța dvs. personală, vă recomandăm cu tărie să luați în considerare notificarea autorităților.

Poți săpa și tu: